Onder/scheidend vermogen

Voor afstandsoplossingen die uitblinken

Blink uit!

Met één van onze afstandsoplossingen

Wij zijn ervan overtuigd dat afstandsoplossingen/scheidingswanden niet alleen functioneel hoeven te zijn. Je kunt ze ook uitstekend inzetten om eenvoudig de juiste sfeer in jouw bedrijf te realiseren, je extra te onderscheiden van jouw concurrenten en om comfort te realiseren.

Denkt bijvoorbeeld aan het plaatsen van akoestische wanden, het aanbrengen van een uniek beeld op de scheidingswand, het werken met een draaiplateau voor het serveren van jouw gasten, de inzet van een

lopende band op jouw bar, geweldige bloembakken als (onder)scheiding of het toepassen van gepersonaliseerde grijpers voor het aanreiken van bijvoorbeeld bonnen of producten aan jouw klanten.

In welke branche je ook zit wij sparren graag met je over de mogelijkheden en/of uitdagingen in jouw bedrijf. Zodat jij je onderscheidt met een afstandsoplossing die eruit blinkt.

Een impressie

Van de mogelijkheden

Wat wij bieden

  • Onze afstandsoplossingen zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat deze duurzaam door jou kunnen worden ingezet
  • Onze bibliotheek met beeld(en) is eindeloos, zodat wij voor elke smaak, sfeer en branche een passend beeld hebben
  • Ons creatieve team houdt van een uitdaging. Dus stel gerust jouw vraag of leg jouw gedachten aan ons voor
  • Naast een aantal standaardoplossingen verzorgen wij ook maatwerk, onze ontwerpers, timmerlieden en andere professionals staan voor je klaar
Onder/scheidend vermogen creëren?

Dat doen we met onze partners

Beelden spreken

Door de toepassing van beeld in een ruimte kun je eenvoudig de gewenste sfeer bereiken of extra kracht geven aan jouw boodschap. Wij hebben een grote bibliotheek met daarin diverse beelden, voor diverse doeleinden en/of branches. Een deel daarvan kun je bekijken op deze site.

Ook kun je ons een omschrijving mailen van het door jou gewenste beeld, wij (door)zoeken dan de bibliotheek en je ontvangt digitaal een selectie om uit te kiezen. Ziet het beeld dat je wenst er niet bij? Of wil je  iets persoonlijks? Dat kan! Wij verzorgen ook fotografie op maat.

Uniek beeldmateriaal is verkrijgbaar vanaf €75,- excl. BTW

Jouw beeld niet gevonden?

Kies voor fotografie op maat

Hoe het werkt

Aan de hand van een kort intakegesprek brengen wij jouw behoefte in kaart om zo de juiste beelden voor jou te verzorgen. Desgewenst kunnen wij hiervoor een locatie, figuranten, visagie etc. organiseren. Wanneer je gebruik wenst te maken van jouw eigen locatie en/of teamleden, figuranten, dan stellen we in overleg met jou een draaiboek op voor de fotoshoot.

Uw investering en resultaat

De richtprijs voor een dagdeel fotografie is €750,- excl. BTW. Je ontvangt hiervoor onze fotograaf en een coördinator ter plaatse om de fotoshoot te begeleiden. Uit de geschoten beelden kun je een selectie van ongeveer 20% maken voor bewerking. Deze bewerkte* beelden ontvangt je digitaal en vrij van auteursrechten.

Hoe het zit met beeldbewerking

*beeldbewerking door onze fotograaf, betreft het wegpoetsen van kleine oneffenheden in het beeld. Bijvoorbeeld een haarlok of plooi in de kleding. Heb je behoefte aan uitgebreide ‘grafische’ beeldbewerking dan is dat uiteraard mogelijk. Het uurtarief voor deze dienstverlening is €65,- excl. BTW

Liever een zoekopdracht plaatsen?

Dat kan!

Neem telefonisch contact met ons op en aan de hand van een aantal korte vragen; om jouw beeldbehoefte duidelijk te krijgen, gaan wij voor je aan de slag!

Onder/scheidende wanden

Die uitblinken!

Afhankelijk van jouw doelstellingen verzorgen wij scheidingswanden in elke gewenste vorm en afmeting. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld: akoestische wanden, bestickerde of juist transparante wanden, verrijdbare oplossingen met en zonder verlichting. Of scheidingsoplossingen in de vorm van een kast/room divider op maat of naar jouw smaak ontworpen bloembak.

Wij gaan graag met je in gesprek om desgewenst een ontwerp op maat te verzorgen, zodat je een reëel beeld krijgt van het (eind)resultaat en de daarvoor benodigde investering.

Om je een goed beeld te geven van de kwaliteit en multifunctionele inzet van onze scheidingswanden, laten wij je graag een aantal voorbeelden zien op basis van onze akoestische wandoplossing.

Als voorbeeld

Onze akoestische oplossing; Acousticpro

De acousticpro wordt met name ingezet om de acoustic van werkplekken en/of een ruimte te verbeteren en je kunt deze erg goed bedrukken met een foto, jouw logo of gepersonaliseerd ontwerp. Afhankelijk van de wijze waarop je de scheidingswand in jouw onderneming wilt inzetten, is deze in elke gewenste afmeting te leveren, eventueel rijdend te maken en te voorzien van ruimte voor bijvoorbeeld (computer)kabels.

Het grote voordeel van een acousticpro wand is dat deze een goed geluidsisolerende en -absorberende werking heeft. De nagalm van geluid wordt aangenaam gedempt.

Hierdoor wordt een stillere (werk)omgeving gerealiseerd, zo zit uw klant/medewerker comfortabeler en wordt de productiviteit in bijvoorbeeld een kantooromgeving bewezen verhoogd.

Het akoestische materiaal van de acousticpro bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen de geluidsgolven binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0.7.

In welke branche je ook zit wij sparren graag met je over de mogelijkheden en/of uitdagingen in jouw bedrijf. Zodat jij je onderscheidt met een afstandsoplossing die eruit blinkt.

De mogelijkheden

Zijn eindeloos

Creatieve afstandsoplossingen

Voor meer onderscheid!

Draaiplateaus

Ideaal voor het (uit)serveren van gerechten en/of drankjes. De draaiplateaus zijn leverbaar in diverse materialen en formaten, zodat deze passen in de inrichting van jouw zaak.

Lopende band

Bij uitstek de oplossing om eenvoudig jouw product, gerecht of drankje ‘eenvoudig’ op afstand uit te leveren aan jouw klant.

Gepimpte grijpers

Bonnetjes aanreiken? Een ijsje? Of tasje? Dat is met deze grijpers geen enkel probleem. We kunnen deze personaliseren in jouw eigen huisstijl of bijvoorbeeld pimpen met een leuke gimmick. Zo tover je al snel een glimlach op het gezicht van jouw klant!

Op zoek naar een uniek idee?

Wij denken graag met je mee!

Wij beloven een afstandsoplossing die uitblinkt!