Bevlogen mensen

Presteren beter!

Waarom wij erin geloven

Het activeren van bevlogenheid

Wij beloven de mens in jouw organisatie effectiever te maken. Dat doen wij door bevlogenheid te activeren. En ja voor sommige ondernemers en professionals klink dat wat zweverig. Dat is het zeker niet.

Voor ons is het activeren van bevlogenheid dat je als mens die dingen kan en mag doen die je energie geven. Want als je ergens energie van krijgt presteer je beter dan dat je uitsluitend competent voor de taak bent.

Wij laten jouw mensen bloeien

Wil je weten hoe?

Benieuwd naar de wijze waarop wij de energiegevers van de mens(en) in jouw organisatie in kaart brengen om deze vervolgens te activeren?

Wat heb je nodig

Om jouw human capital te activeren?

Of het nu om jezelf, een collega, jouw managementteam, een afdeling of jouw organisatie gaat; wij vernemen graag van je wat goed gaat en wat beter kan. Zodat we prioriteiten kunnen stellen en samen dat doen wat nodig is om de gewenste ontwikkeling en/of verandering te realiseren.

Daarbij mag je van ons verwachten:

  • dat wij luisteren om jou en jouw mensen te begrijpen
  • dat wij kritische vragen stellen
  • dat wij gaan voor blijvende resultaten en verbinding
  • dat wij meedenken in het verkrijgen van subsidies voor ontwikkelingsprogramma’s binnen uw organisatie

De weg naar persoonlijke effectiviteit

Begint bij zelfkennis en -acceptatie

De mens in jouw organisatie

Is van onschatbare waarde!

Wij vinden het belangrijk dat onze human capital ontwikkelingsprograma’s recht doen aan elk individu. Daarbij staan veiligheid en openheid voor ons voorop. Immers begrip voor de ander is de basis voor een goed gesprek.

Daarbij presteren wij het beste voor jou wanneer jij je herkent in de bekende quote van Simon Sinek;

Leadership is not about being in charge. It’s about taking care of those in your charge

Een impressie

Van onze human capital diensten

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer jij of één van jouw teamleden toe is aan een volgende stap. Of wanneer er ruimte voor verbetering is bijvoorbeeld op het gebied van interactie met klanten/collega’s of ten aanzien van het bereiken van een aantal resultaten.

Teamoptimalisatie

Een wel bekende uitspraak is “alleen ga je sneller, samen kom je verder!” En daarin schuilt de mooie uitdaging die teamoptimalisatie heet. Want de basis voor een goed functionerend team is elkaar begrijpen en de taken zo verdelen dat eenieder zoveel mogelijk dat kan doen waar hij/zij energie van krijgt.

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap! Wat is dat eigenlijk? Het begint met persoonlijk leiderschap weten wie je bent, wat je sterkte is en wat je juist ook niet moet doen. Zien en begrijpen wie de ander is. Waar de gezamenlijke kansen liggen. De visie kunnen overbrengen en in een juiste rolverdeling dat doen wat nodig is om het gewenste resultaat te realiseren.

Ondernemerschap

Een eigen bedrijf dat is een hele verantwoording en vraagt veel van jou als ondernemer. Of je nu net begonnen bent of al wat jaren meeloopt, het blijft bewegen. Wij kunnen als geen ander jouw slagkracht vergroten en daarmee jouw resultaten verbeteren.

Persoonlijk leiderschap

Je bent ongetwijfeld bekend met de Pareto regel 20% van jouw teamleden levert 80% van de resultaten. Natuurlijk is dat in jouw organisatie niet zo, maar stel dat dit wel zo was en je kunt deze 20% toppers vergroten tot 40%. Wat betekent dit dan voor de resultaten?

Loopbaanontwikkeling

Iedereen stelt zich wel eens de vraag; Wie ben ik eigenlijk en waarom ben ik wat aan het doen met wie? Meestal het moment voor een goed loopbaan- of studiekeuze adviesgesprek.

Wij zijn er voor jou

En de mens in jouw organisatie

Het huidige arbeidsklimaat vraagt ‘soms’ veel van jou als werkgever en zeker ook van jouw werknemer(s). Weet dat we er voor jou en jouw medewerkers zijn voor een breed aantal HR-vragen. 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • burn-out preventie
  • vacature optimalisatie
  • ondersteuning bij uw selectiegesprekken
  • assessments
  • loopbaan en/of studievragen
  • het positioneren van jou als werkgever

Een keer sparren over de kansen voor jou en jouw organisatie?

De koffie staat klaar!

Goed om te weten

Onze erkenningen