Waar wij het voor doen

Een glinstering in uw ogen

Nieuwsgierig

Wat klanten zeggen?

Sandra van de Kaap heb ik leren kennen als een deskundige en gedreven persoonlijkheid op het gebied van interventies die leiden tot duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De ervaringen die ik heb opgedaan met Sandra waren o.m. bij het MKB Twente en HypoVisie Twente. Bij beide bedrijven heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd in de transitie naar een meer professionele organisatie met gemotiveerde werknemers.

Haar training en begeleiding van medewerkers in het goed werknemerschap heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen. Via de CVI van Taylor Protocols heeft ze inzichtelijk gemaakt waar de sterke punten van een organisatie (lees; mensen) het meest effectief kunnen worden ingezet, de juiste persoon op de juiste functie. Intrinsieke motivatieredenen gecombineerd met een gepassioneerde welbehagen zal leiden tot duurzame inzetbaarheid en grote veerkracht van medewerkers.

Sandra heeft dit met professionele deskundigheid weten te benaderen en is als zodanig een grote aanwinst als consultant en adviseur. Zij weet op een empathische manier het zakelijke met het persoonlijke te combineren en is daardoor effectief in haar ‘business’ Entrepreneurschap met ingetogen flair, dat is Sandra.

André de Lizer, Directeur MKB Twente (destijds)

Een keer sparren over de kansen voor u en uw organisatie?

De koffie staat klaar!

Goed om te weten

Onze erkenningen