Graag stellen wij je voor

Aan onze creatieve partners

Onder/scheidend vermogen creëren?

Dat doen we met onze partners

Boter maakt bijzonder

Boter maakt bijzonder bestaat ruim veertig jaar. Ontstaan uit een etaleerbedrijf en uitgegroeid tot een creatief ontwerp- en realisatiebureau dat zich bezighoudt met stands, interieur en reclame. Zij hebben passie voor het creëren van de juiste sfeer in elke ruimte en maken er graag iets bijzonders van.

Door hun ruime ervaring in standontwerp en -bouw weten zij als geen ander hoe je slim gebruik kunt maken van een ruimte, waarin de identiteit van de opdrachtgever en de bewegingsvrijheid van de mens centraal moeten staan.

Flipmedia

Waarom wij met Ferdi Lammers van Flipmedia werken? Ferdi pakt jouw vraag gewoon op en is altijd eerlijk in de mogelijkheden/onmogelijkheden. Hij realiseert goed werkende professionele websites en verzorgt ook onderhoud en service na oplevering. Je blijft dus verzekerd van een goed functionerende website.

HIT photography

Eén van onze fotografen is Benno Thoma. Benno heeft een voorliefde voor verre reizen, authentieke kleurenpallets en het lichtenspel van de natuur en dat zie je terug in zijn fotografie. Hij vindt het belangrijk om elk onderwerp te fotograferen in zijn/haar natuurlijke ‘puurheid’ en omgeving, zodat de schoonheid van elk materiaal, elke kleur, elk licht optimaal tot zijn recht komt.

Iwan fotografie

Iwan van de Wetering is ons mensen mens. Hij kan als geen ander ‘de mens’ op de gevoelige plaat vastleggen. Hij kan eenieder uitstekend op zijn/haar gemak stellen, waardoor het eigen karakter goed te zien is. En het beeld de gewenste uitstraling heeft.

Marcel Jiskoot 

Marcel Jiskoot is onze copywriter pur sang en weet als geen ander het verhaal van onze opdrachtgevers over te brengen. Met veel gevoel voor taal en ‘the why’ achter jouw dienst/product.

Mondice reclame

Mondice reclame is een allround Signbedrijf. Zij beheersen alle disciplines op het gebied van buiten- en binnenreclame en maken daarbij dankbaar gebruik van moderne middelen om de realisatie van jouw boodschap zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Zo zijn we er zeker van dat jouw reclame-uiting altijd kwalitatief wordt geproduceerd, bevestigd en/of bestickerd, ongeacht het oppervlak. En wanneer het oppervlak waarop uw uiting moet worden gerealiseerd minder geschikt is of wanneer ander materiaal nodig is, dan voorzien zij te allen tijde in een open en duidelijk advies.

Sander Hogemans

Sander Hogemans is één van onze freelance vormgevers. Met zijn jarenlange ervaring in het ontwerpen en vormgeven van diverse campagnes in opdracht van een gerenommeerd bureau, loven wij hem om zijn behendigheid en flexibiliteit. Sander denkt altijd met je mee en welke klant wil dat nu niet.