Wij zetten vol in

Op het activeren van bevlogenheid

Het activeren van bevlogenheid

Waarom zouden we dat doen?

Wij beloven de mens in jouw organisatie effectiever te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de sleutel hiervoor ligt in het activeren van bevlogenheid. En ja voor sommige ondernemers en professionals klinkt dat wat zweverig. Dat is het zeker niet.

Voor ons is het activeren van bevlogenheid dat je als mens die dingen kan en mag doen die je energie geven. Want als je ergens energie van krijgt presteer je beter dan dat je uitsluitend competent voor de taak bent.

Met als resultaat meer (werk)plezier en betere resultaten!

Het kompas waarop wij varen

Is de CoreValuesIndex

De CoreValuesIndex™, kort CVI™,  is de persoonlijkheidsprofilering die wij gebruiken om de energiegevers en intrinsieke drijfveren van de mens in kaart te brengen. Het is als het ware het kompas waarop wij varen bij elk ontwikkel- en/of verandertraject dat wij mogen doen.

De CVI™, ontwikkeld door Lynn Taylor, onderscheidt zich van de vele andere persoonlijkheidsprofileringen omdat zij uitsluitend kijkt naar iemand zijn natuur. U kunt het vergelijken met een oerinstinct, wat wil iemand van nature het liefste doen? Wat geeft de meeste energie? Waar liggen iemand zijn sterktes? En welke voorwaarden zijn daarvoor nodig? Daaruit herleiden wij hoe wij de mens in uw organisatie het beste kunnen inzettten en/of wat er nodig is om hem of haar te laten bloeien. Niet gehinderd door ‘aangeleerd’ gedrag en/of vorming. 

Samen maken wij

jou en jouw organisatie effectiever en succesvoller

Ons kompas ‘de CoreValuesIndex™’ is een middel dat wij gebruiken. Daarnaast willen wij graag alles van je weten?

Wie ben je, waar sta je voor, en waar ga je naar toe?

Want met een helder beeld van jouw bedrijf en een duidelijke koers naar jouw bestemming, maken we je samen effectiever en succesvoller.

Daarbij kijken en luisteren we in het bijzonder naar jou, jouw medewerkers en jouw klanten. Die ontdekkingstocht doen we samen met jou. We zijn nu eenmaal een bureau dat niet tegenover onze klanten gaat zitten, maar naast ze gaat staan. En je daarbij uitdaagt wat vaker op de stoel van jouw interne en externe klanten te gaan zitten.

Samen brengen we jouw bedrijf en de mens in jouw organisatie in kaart. We kijken naar wat goed gaat en naar wat beter kan. Vervolgens bepalen we een koers, maken een actieplan, stellen hier prioriteiten in, kiezen onze instrumenten en gaan op weg.

Het wordt een mooie reis, met een prachtige bestemming; een verbeterde versie van jouw eigen bedrijf.

Eén die bloeit! Ga je mee?

Show me who I really am

And I will do something meaningful with my life

-Lynn Taylor-

Toegevoegde waarde creëren?

Dat doen wij zo

Authentiek

Wij zijn ervan overtuigd dat een communicatieboodschap uitsluitend effectief kan zijn, wanneer deze overeen komt met hoe klanten jou en jouw organisatie ervaren.

Creatief

Wij werken met een team van zelfstandig creatieven, waardoor altijd een team wordt samengesteld die bij jou en jouw behoefte past. Zo heeft elke creatieve professional zijn eigen ‘signature’ en doet hij/zij waar die het beste in is.

Oprecht

Wij geloven in oprechte communicatie met jou, jouw teamleden en jouw klanten. Dit betekent voor jou dat je als klant koning blijft, toch wij altijd oprecht adviseren ook wanneer dit voor jou even uitdagend is.

Bevlogen

Wat kunnen we hier over zeggen? Dat wij enorm veel energie krijgen van een schittering in de ogen, wanneer je bijvoorbeeld blij bent met het eindresultaat van jouw nieuwe huisstijl of één van jouw mensen straalt tijdens een training.

Doorzettingsvermogen

Jouw ambitie is onze uitdaging. Welk pad we ook moeten kiezen om jouw ambitie te realiseren, wij geven niet op. Met een luisterend oor, begrip voor betrokkenen en een motiverende drive maken we onze belofte waar.

Verbindend

Verbinding is voor ons een belangrijke voorwaarde om succesvol te zijn. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een ‘goede’ klik en vertrouwen een onmisbare basis zijn voor succesvolle samenwerking.

Een keer sparren over de kansen voor jou en jouw organisatie?

De koffie staat klaar!

Goed om te weten

Onze erkenningen