Voor een bevlogen inzet

Van mens en communicatie

Het koppelen van onze diensten

Is een bewuste keuze

Onze organisatie kent vier dienstengroepen: communicatie & creatie, human capital ontwikkeling, project- en verandermanagement en trainingen.

En dat is een bewust keuze! Immers samen bepalen ze hoe goed uw interne en externe klant wordt bereikt en bediend. En dat is de juiste weg naar succes!

Direct naar

Eén van onze diensten?

Wij beloven

Een effectieve inzet van mens en communicatie

De mens in uw organisatie

Is van onschatbare waarde

Human capital ontwikkeling

Wij zijn specialist als het gaat om het activeren van bevlogenheid bij u en uw teamleden, hierdoor neemt de persoonlijke effectiviteit van een ieder toe en daarmee ook uw resultaten. Dit doen wij door goed te luisteren en uitdagende vragen te stellen, zodat we u en uw team echt leren begrijpen; om zo samen een bloeiende organisatie te activeren.

Project- & verandermanagement

Wij zijn van mening dat project- en verandermanagement meer inhoud dan van A naar B te komen. Wanneer de mens in uw organisatie niet juist geïnformeerd is over het waarom van bijvoorbeeld een nieuwe bestemming, zal deze moeilijk mee bewegen. De sleutel voor verandering ligt in de aansluiting die u kunt maken op een ieder zijn drijfveren en intrinsieke waarden.

Trainingen

De meest succesvolle human capital ontwikkelingstrajecten hebben wij vertaald naar ‘plenaire’ workshops en trainingen. Denkt u hierbij onder andere aan: leiderschapsontwikkeling, workshops communicatie en loopbaanontwikkeling. Deze trainingen zijn zowel te boeken als incompany training, als plenaire trainingen waarvoor u zich persoonlijk kunt inschrijven.

Benieuwd naar onze communicatie diensten?

Wij verrassen u graag

Op het gebied van communicatie & creatie zijn wij een allround bureau. Aan de voorkant verzorgen wij onder andere advies op het gebied van (merk)strategie, huisstijlontwikkeling, identiteitsvraagstukken en de dagelijkse communicatie met u interne en externe klanten/stakeholders.

Vervolgens stellen wij aan de hand van uw behoefte en identiteit een creatief team samen om uw boodschap te verpakken. Daarbij is authenciteit voor ons heel belangrijk. Immers uitsluitend een uiting die aansluit bij een belofte die u kunt waarmaken is effectief op de lange termijn.

Een keer sparren over de kansen voor u en uw organisatie?

De koffie staat klaar!

Goed om te weten

Onze erkenningen